Bestuur

Maartje Vos

Voorzitter

Hoi! Mijn naam is Maartje Vos en ik ben voorzitter van BRAM.
Ik ben werkzaam als rondleider en museumdocent in o.a Van Abbemuseum en Museum Helmond, en tentoonstellingsruimte De Cacaofabriek EXPO.
Daarnaast coördineer ik de museumdocentenpoule van freelance rondleiders die in Helmond werkzaam zijn.
Als bestuurslid van BRAM heb ik de ambitie om het zuiden van Nederland te bereiken en inspireren om zich aan te sluiten bij deze mooie vereniging.
Samen staan we sterk(er)!

 

——————————————————————————————————–

Femke Goedhart

Secretaris

Ik ben Femke en ik ben secretaris van BRAM. Ik ben als museumdocent en rondleider werkzaam voor verschillende musea, waaronder Museum Boijmans Van Beuningen en De Lakenhal in Leiden. Ik wil me graag inzetten voor (het behouden van) de waardering voor ons vak en denk met jullie mee hoe we verder moeten in deze roerige tijden!

 

——————————————————————————————————–

Bastiaan Steverink

Penningmeester

Mijn naam is Bastiaan Steverink en ik ben als rondleider werkzaam bij het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Tropenmuseum. Als penningmeester houd ik mij bezig met alle financiële afwikkelingen van BRAM. Ik vind museumeducatie erg belangrijk en zet mij graag in voor de stem van de museumdocent, museumacteur en rondleider. Daarnaast denken wij ook graag mee met de musea en staan we in voor de belangenbehartiging van de beroepsgroep.

 

——————————————————————————————————–

Miranda Ophof

Algemeen bestuurslid